© Baykuş Haber

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Anıtkabirde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni Kabine üyeleriyle birlikte Anıtkabir'i ziyaret ederek, "Türkiye Cumhurbaşkanı olarak kabinemiz ile birlikte tüm Türkiye'ye, 85 milyonun tamamına aşkla hizmet edeceğiz" dedi.

Erdoğan, yeni Kabine üyeleriyle birlikte Aslanlı Yol'dan yürüyerek Atatürk'ün mozolesine çıktı. Atatürk'ün mozolesine ay yıldız motifli çelengi bırakan Erdoğan, saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'nı dinledi.

Daha sonra yeni Kabine üyeleriyle birlikte Misak-ı Milli Kulesi'ne geçen Erdoğan, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı ve şunları yazdı: "Aziz Atatürk, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ikinci döneminde yeni kabine üyelerimizle birlikte huzurunuzdayız. Bugün kabinemizin ilk toplantısını yaparak Türkiye Yüzyılı'nın inşası hedefiyle süratle yola çıkıyoruz. Türkiye Cumhurbaşkanı olarak kabinemizle birlikte tüm Türkiye'ye 85 milyonun tamamına aşkla hizmet edeceğiz. Bizlere emanetiniz olan Cumhuriyet'imizin 100. yılına ulaşmanın heyecanını ve haklı gururunu yaşadığımız bu seneyi inşallah şahlanış dönemimizin başlangıç noktası haline getireceğiz. Rabbim bizleri milletimize karşı mahcup etmesin, ruhun şad olsun."

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, ziyaretin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepe'de ilk toplantısını yapacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER