© Baykuş Haber

Cumhuriyetin 100. yılında yüzbinler Allebenli

“CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA YÜZBİNLER ALLEBENLİ” PROGRAMINDA KONUŞAN ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKANI RIDVAN FADILOĞLU, “EVET, İNSANLARIN HAYATINA DOKUNABİLİYORSAK VE İNSANLARIN HAYATINDA BİR ŞEYLERİ DEĞİŞTİREBİLİYORSAK NE MUTLU BİZE. BİZİM İÇİN GERÇEK BAŞARI, BU. BİZ BURAYA GÖREV GELİRKEN MİLLETİMİZİN TAMAMINA HİZMET ETMEK ADINA GELDİK. BİZE OY VEREN, VERMEYEN, BİZİM GİBİ DÜŞÜNEN, DÜŞÜNMEYEN, KİM OLURSA OLSUN MİLLETİMİZİN EMANETİNİ YÖNETTİĞİMİZ İÇİN HİÇBİR AYRIMCILIK GÖZETMEKSİZİN HERKESE EŞİT ŞEKİLDE HİZMET VERMEYE GAYRET GÖSTERİYORUZ” DEDİ.

"100. Yılında Yüzbinler Allebenli" programında Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nun konuşması büyük ilgi gördü. Fadıloğlu, katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada, insanların hayatlarına dokunabilmenin ve değişiklik yapabilmenin büyük bir mutluluk olduğunu vurguladı. Göreve geldiklerinde milletin tamamına hizmet etme amacıyla yola çıktıklarını belirten Fadıloğlu, oy veren ya da vermeyen, farklı düşüncelere sahip olan herkese ayrım yapmadan eşit şekilde hizmet sunmaya çalıştıklarını söyledi.

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Murat Özgüler, Türkiye Yüzme Federasyonu Yüzme Branşından Sorumlu As Başkan Cengiz Bingül, Olimpik Sporcu Nida Eliz Üstündağ, Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Rahmi Açıkkol, antrenörler, sporcular ve veliler katıldı.

Programda Alleben Yüzme Havuzları'nda yetişen ve Milli Takım kadrolarında yer alan sporcular ile performans sporcularına plaket ve hediye çeki takdim edildi. Ayrıca, 2023 sezonunun açılışı nedeniyle pasta kesildi.

Alleben Yüzme Havuzları'nın kurulduğu günden bu yana 173 bin 164 kişinin faydalandığını belirten Başkan Fadıloğlu, yüzme branşı, paletli yüzme branşı, görme engelli branşı ve sutopu branşı olmak üzere farklı branşlarda milli takım kadrolarına 46 sporcu kazandırdıklarını ifade etti. Ayrıca, bu sporcuların dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonalarında büyük başarılar elde ettiğini sözlerine ekledi.

Başkan Fadıloğlu, projelerinin sürdürülebilir olması ve en iyinin yapılması prensibiyle çalıştıklarını, hedeflerinin Gaziantep'i su sporları alanında daha ileriye taşımak olduğunu belirtti. Ayrıca, sporun yanı sıra sanat, kültür ve akademik başarının da önemli olduğunu vurguladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER