© Baykuş Haber

Curlingte heyecan sürüyor

ERZURUM VE SAMSUN’DA DÜZENLENEN TÜRKİYE CURLİNG 2. LİG YÜKSELME MÜSABAKALARI TAMAMLANDI.

Erzurum ve Samsun'da gerçekleşen Türkiye Curling 2. Lig Yükselme Müsabakaları tamamlandı. 21 Mayıs 2023 tarihinde başlayan bu müsabakalar, 26 Mayıs 2023 tarihinde Samsun'da ve 27 Mayıs 2023 tarihinde Erzurum'da sona erdi.

Samsun'da gerçekleşen curling maçlarında erkeklerde Amisos Akademi G.S.K, Ace Tenis Akademi S.K, Beşikdüzü Ayyıldız S.K ve Ankuva Gençler S.K ilk dört sırayı aldı. Kadınlarda ise Samsun Spor Lisesi, Beşikdüzü Ayyıldız S.K, Samsun Akademi S.K ve Samsun G.S.İ.M S.K birincilik ipini göğüsledi.

Erzurum'daki çekişmeli müsabakalarda ise erkekler kategorisinde Akdağ S.K, Aile Ve Sosyal Hiz. S.K, 16 Yıldız S.K ve Atatürk Üniversitesi S.K ilk dört sırayı paylaştı. Kadınlarda ise Akdağ S.K, Kafkas S.K, Erzurum Tenis Kayak S.K ve Eksi S.K SK ilk dört sırayı aldılar.

Curling heyecanı 07-08 Haziran 2023 tarihlerinde Erzurum'da yapılacak olan Yükselme Müsabakaları Finalleri ile devam edecek. Bu heyecan dolu müsabakaların sonucunda hangi ekiplerin yükselme başarısı göstereceği merakla bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER