© Baykuş Haber

D100de hurda yüklü tır devrildi: Yol 3 saat kapalı kaldı

KOCAELİ'NİN GEBZE İLÇESİNDE HURDA YÜKLÜ TIR VİRAJI ALAMAYARAK YAN YATTI. KAZA SEBEBİYLE SÜRÜCÜ YARALANIRKEN HURDALAR YOLA SAÇILDI. TRAFİK 3 SAAT KAPALI KALIRKEN KARŞI ŞERİTTEN OLAYI İZLEYEN 2 ARAÇ SÜRÜCÜSÜ DE KAZA YAPTI.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, hurda yüklü bir tır, virajı alamayarak devrildi. Kaza sonucunda tır sürücüsü yaralanırken, hurda malzemeler yola saçıldı. Trafik akışı üç saat boyunca kapatılırken, kaza yerini izleyen iki araç sürücüsü de kaza yaptı.

Kaza, Gebze ilçesi TEM Otoyolu çıkışındaki D-100 bağlantı yolunda meydana geldi. İddialara göre, 34 MHA 50 plakalı Mercedes marka tır, virajı alamayarak devrildi. Tırın sürücüsü yaralanırken, tırın kasasında bulunan hurda malzemeler yola saçıldı. Olay yerine hızla ulaşan sağlık ve polis ekipleri, yaralı sürücüye müdahalede bulunarak hastaneye nakletti.

Kaza nedeniyle yol trafiğe kapatıldı ve hurdaların temizlenmesi için iş makinesi çağrıldı. Bu sırada kaza yerini izleyen iki otomobil sürücüsü, maddi hasarlı bir kaza daha yaşadı. Yaklaşık üç saatlik bir çalışmanın ardından hurdalar temizlenerek trafik akışı normale döndü. Polis, kazayla ilgili soruşturmayı başlattı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER