© Baykuş Haber

Dağyenicede Dragon Festivali

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN KATKILARIYLA DAĞYENİCE GÖLETİNDE DÜZENLENEN DRAGON CUP FESTİVALİ HEM ÇEKİŞMELİ HEM DE RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla Dağyenice Göleti'nde gerçekleştirilen Dragon Cup Festivali, hem rekabet dolu hem de renkli anlara sahne oldu. Bu etkinlik, katılımcılara takım çalışması, motivasyon arttırma ve kurum içi dayanışma ruhu geliştirme amacıyla düzenlenen ve son yıllarda büyük ilgi gören kurumsal kürek yarışlarından biriydi. Bu kez Dağyenice Göleti, bu eşsiz etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Bursa iş dünyasının önde gelen firmalarının da katıldığı Dragon Cup'ta, toplamda 36 takım yarıştı. Her bir takım, 12 kürekçi, 1 davulcu ve 1 dümenciden oluşuyordu. Takımlar, 200 metrelik parkuru en kısa sürede tamamlamaya çalıştılar. Festivalin şampiyonu, 1.12.89'luk derecesiyle Pakkens1 Takımı oldu. İkinci sırayı, 1.13.21'lik derecesiyle Eker2 Takımı alırken, parkuru 1.17.05'te tamamlayan Lima Lojistik üçüncü sırayı elde etti.

Yarışmanın ötesinde, tüm takımlar Dağyenice Göleti'nin muhteşem manzarasının tadını çıkardılar. Ayrıca, çocuklar Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan oyun stantlarında eğlenceli bir hafta sonu geçirdiler. Bu renkli etkinlik, katılımcılara unutulmaz anılarla dolu bir gün sunarken, kurumsal dayanışma ve eğlenceyi bir araya getirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER