© Baykuş Haber

Daha güzel bir Hakkari için çalışmalar sürüyor

HAKKARİ BELEDİYESİ, ‘HEP DAHA İYİ HEP DAHA GÜZEL’ SLOGANI İLE ÜÇÜNCÜ SANAT SOKAĞI ÇALIŞMALARINA BAŞLADI.

Hakkari Belediyesi, "Hep Daha İyi Hep Daha Güzel" sloganıyla üçüncü sanat sokağı projesini başlatıyor. Kentin çarşı merkezine ek olarak farklı bölgelerinde gerçekleştirilen bu projenin son durağı Özdemirler Sokağı olacak. Şehrin en işlek sokağı olan Özdemirler Sokağı, sanatla buluşturulacak ve yeni bir çehreye kavuşturulacak.

Yoğun yağışlar nedeniyle zarar gören yolların onarımı ve yama asfalt çalışmalarının devam ettiği bu süreçte, Hakkari Belediyesi aynı zamanda şehrin dokusunu değiştirecek olan bu sanat sokağı projesine odaklanıyor. Belediye ekipleri, bu önemli projeyi hayata geçirmek için hummalı bir şekilde çalışıyorlar.

Hakkari Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda, Özdemirler Sokağı'nın sanat sokağına dönüştürüleceği ve şehre güzellik katacak bu önemli projenin başladığı belirtildi. Paylaşımda, "Şehrimizin güzelliğine güzellik katmak için Bulvar Caddesi Özdemir Sokak'ta, Sanat Sokağı yapım çalışmalarına başladık. Hayırlı olsun Hakkari" ifadelerine yer verildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER