© Baykuş Haber

Daha güzel gülmek istedi, yanlış tedavi ile hayatı karardı

SİVAS’TA DAHA GÜZEL GÜLEBİLMEK İÇİN HASTANEYE BAŞVURAN SONGÜL ARSLANTAŞ, YANLIŞ TEDAVİ SONRASI DİŞLERİNİN ÇOĞUNU KAYBEDİNCE HAYATI KARARDI

Sivas'ta yaşanan talihsiz olayın özgünleştirilmiş hali:

Sivas'ta yaşayan Songül Arslantaş, gülüşünü güzelleştirmek amacıyla başvurduğu hastanede yanlış tedavi sonucu dişlerinin neredeyse tamamını kaybettiğini iddia ediyor. Güzellik salonu işleten Arslantaş, diş estetiği yaptırmak istediği sırada, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi'nde yapılan tetkikler sonucunda yerli implant tavsiyesi aldı. Ancak bu tedavi sonrasında yaşadığı ağrılı süreç ve dişlerinin kaybı nedeniyle mağduriyet yaşadığını belirtiyor.

Songül Arslantaş, 12 yerli implantın ardından yaşadığı ağrılardan dolayı tekrar hastaneye başvurdu. Ardından dişlerin tamamının çıkarılmasına karar verildi. Arslantaş, yaşadığı bu sürecin sonucunda neredeyse tüm dişlerini kaybetti ve maske takmak zorunda kaldı. Ayrıca yemek yeme konusunda da büyük zorluklar yaşadığını ifade ediyor.

Mağduriyetini dile getiren Arslantaş, suç duyurusunda bulunma kararı aldığını belirtiyor. Avukatı Esra Kurt ise, müvekkilinin yanlış tedavi sonucu bu duruma düştüğünü ve hatalı işlem yapıldığını iddia ederek, hukuki sürecin başlayacağını ifade ediyor. Diş hekimlerinin kusurlarının bilirkişi heyeti tarafından inceleneceğini belirten avukat, bu sürecin sonucunda doktorların sorumluluğunun ortaya çıkacağını söylüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER