© Baykuş Haber

Daha modern bir yaşam merkezi için Battalgazi kentsel dönüşüm ihaleleri devam ediyor

Melikgazi Belediyesi, Battalgazi Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 23 blokta gerçekleştirilen ihalelerin bir bölümünü tamamladı. Bu projenin birinci bölümünde 1 blok, 54 daire ve 3 dükkan ile ikinci bölümünde ise 1 blok, 36 daire ve 4 dükkan yer alıyor.

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Battalgazi Mahallesi'nde yapıların fiziki ömürlerini tamamladığını belirterek, bu binaların yıkılarak modern ve yaşanabilir konutların inşa edilmesinin hedeflendiğini söyledi. Başkan Palancıoğlu, bu projelerin diğer belediyeler tarafından referans alındığını ve kentsel dönüşüm çalışmalarının hızla devam ettiğini ifade etti.

Başkan Palancıoğlu, "Battalgazi bölgesini kentsel dönüşüm çalışmalarımızla daha güzel hale getireceğiz. Peyderpey ihalelerimizi yaparak Battalgazi bölgesini kentsel dönüşüm çalışmalarımızla daha güzel hale getireceğiz. Battalgazi, Kazım Karabekir, Anbar ve Yıldırım Beyazıt’ta kentsel dönüşüm çalışmalarımız hızla devam ediyor. İhaleleri kazanan firmalara ve hak sahiplerine hayırlı olsun. Rabbim kazasız belasız tamamlamayı nasip etsin. Melikgazi’miz için hayırlı olsun" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER