© Baykuş Haber

Daha yaşanabilir bir gelecek için güneşten elektrik

CW ENERJİ FABRİKASINA PORTFÖY YÖNETİM ŞİRKETLERİ FON YÖNETİCİLERİ ZİYARETTE BULUNDU.

CW Enerji fabrikasını ziyaret etmek üzere portföy yönetim şirketlerinin fon yöneticileri, şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan'ın rehberliğinde tesisleri gezdiler. Bu ziyaret sırasında izahnamede yer alan yatırımlar hakkında da ayrıntılı bilgi aldılar. CW Enerji, ürettiği güneş panelleriyle hem yurt içinde hem de yurt dışında yeşil enerji üretmeye katkıda bulunuyor ve bu alanda profesyonel yatırım danışmanlığı yapan şirketlerle işbirliği yapıyor.

CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, ziyaret hakkında şunları söyledi: "CW Enerji, sürekli büyüyen ve gelişen bir yapıya sahip. 2023 yılı itibariyle yatırımlarımıza hız verdik ve izahnamede yer verdiğimiz projeleri hayata geçirmeye başladık. Halka arz öncesinde belirttiğimiz projelerimizi ve yatırımlarımızı hayata geçirmeye başladık. Değerli fon yöneticisi misafirlerimiz şirketimize ziyarette bulundular. Fabrikamızın üretim ve idari bölümlerini yakından inceleme fırsatı buldular. Ayrıca, fabrika sahamızın dışında devam eden yatırımlarımızı da yerinde inceleme şansını yakaladılar."

Fotovoltaik sektörünün geleceğine değinen Tarık Sarvan, "Güneş enerjisi, 21. yüzyılda büyük bir potansiyele sahiptir ve kısa sürede yatırımın geri dönüşünü sağlar. Sadece bir yatırım aracı olarak değil, aynı zamanda karbon emisyonlarını azaltmak için güneş enerjisinin kullanılması gerektiğini unutmamalıyız. Güneş enerjisiyle üretilen elektrik, çevreye zarar vermeden enerji ihtiyacımızı karşılamamıza yardımcı oluyor. Daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için güneş enerjisi konusunda daha fazla çaba göstermemiz gerekiyor" şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER