© Baykuş Haber

Dalaman Seyfettin İnce Caddesinde asfalt çalışması tamamlandı

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN DALAMAN’DA BAŞLATILAN ALT YAPI ÇALIŞMALARININ ARDINDAN SEYFETTİN İNCE CADDESİNDE 2 KAT SICAK ASFALT ÇALIŞMASI TAMAMLANDI.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Dalaman'da başlattığı alt yapı çalışmalarının ardından Seyfettin İnce Caddesi'nde 2 kat sıcak asfalt uygulamasını tamamladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Dalaman ilçesinde 1900 metre uzunluğundaki Seyfettin İnce Caddesi'nde içme suyu, yağmur suyu hattı ve menfez çalışmalarını tamamladıktan sonra çift yönlü 850 metrelik bölümde iki kat sıcak asfalt çalışmalarını bitirdi. Ayrıca yol çizgileri de çizildi. Seyfettin İnce Caddesi'nde kaldırım ve park cepleri çalışmaları ise hala devam ediyor. Geriye kalan 1050 metrelik yolun asfalt çalışmalarının da yakın bir tarihte başlaması planlanıyor.

Aynı zamanda Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Turgutreis Caddesi'nde alt yapı çalışmalarını tamamlayarak 750 metrelik birinci kat sıcak asfalt dökümünü bitirdi. Turgutreis Caddesi'nin ikinci kat sıcak asfalt dökümü ise önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek.

Ayrıca Dalaman Cengiz Topel Caddesi'nde de Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri alt ve üst yapı çalışmalarını tamamladılar. 320 metre uzunluğundaki bu caddeye parke kaplaması yapılarak kullanıma açıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER