© Baykuş Haber

Damadını öldüren kayınpeder tutuklandı

KARABÜK'TE DAMADINI TÜFEKLE VURARAK ÖLDÜREN KAYINPEDER NAİL Y. (53) TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ.

Karabük'te yaşanan olay, Aydınlıkevler Paladede Caddesi'nde dün akşam saat 20.30 sularında gerçekleşti. Daha önce aralarında yaşanan bir husumetin ardından kayınpederinin evini kundaklayan ve aracına zarar veren Ümit Yarbaşı, bu olay sonrasında 6 Haziran'da tutuklanmıştı. Ancak serbest bırakılmıştı.

Serbest kaldıktan sonra kayınpederini tehdit ettiği iddiasıyla yeniden olaya karıştığı öne sürülen Ümit Yarbaşı ve ağabeyi Önder Yarbaşı, kayınpederlerinin evinin önüne gitti. Burada damadının evini dolaştığını gören Nail Y. (53), kendisine zarar verebileceğini düşünerek damadı Ümit Yarbaşı ve abisi Önder Yarbaşı'na evinin 2. katındaki balkondan tüfekle ateş açtı.

Vücutlarına saçmalar isabet eden Ümit ve Önder Yarbaşı, kanlar içinde kalarak çevredeki vatandaşlar tarafından yardımla araçla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Ancak Ümit Yarbaşı, vücuduna isabet eden saçmalar nedeniyle ağır yaralanarak hayatını kaybetti.

Yaşanan bu olayın ardından polise teslim olan ve gözaltına alınan kayınpeder Nail Y., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Karabük Adliyesine sevk edildi. Savcılık tarafından ifadesi alınan Nail Y., mahkemeye sevk edildi ve tutuklanarak Karabük T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER