© Baykuş Haber

Darıcada çocuklar yaz spor okullarında eğlenecek

DARICA BELEDİYESİ TARAFINDAN 7-14 YAŞ ARASI ÇOCUKLARA YÖNELİK DÜZENLENEN ÜCRETSİZ YAZ SPOR OKULU İÇİN KAYITLAR DEVAM EDİYOR.

Darıca Belediyesi, 7-14 yaş arası çocuklara yönelik ücretsiz yaz spor okulu kayıtlarının devam ettiğini duyurdu. Her yıl olduğu gibi bu yıl da çocukların yaz tatillerini sağlıklı ve verimli bir şekilde değerlendirmelerini sağlamak amacıyla ücretsiz yaz spor okulları düzenleniyor. Darıca Belediyesi Spor Okulları'na katılacak çocuklar, farklı aktivitelerle dolu bir dönem geçirecekler.

7-14 yaş arası çocuklar için futbol, voleybol, basketbol, jimnastik, eğlenceli atletizm, tekvando, halk oyunları ve okçuluk gibi 8 farklı branşta düzenlenecek spor okullarına kayıt yaptırmak isteyenler, Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde bulunan Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, Nenehatun Ahmet Çalık Spor Kompleksi ve Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kadın ve Çocuk Spor Merkezi'ne başvurabilecekler.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, gençlerin spora ilgi göstermelerini teşvik etmek ve yaz tatillerini daha verimli geçirmelerine yardımcı olmak amacıyla bu spor okullarını düzenlediklerini belirterek, herkesi spor yapmaya ve eğlenmeye davet etti. Ayrıca, Darıca'nın spor anlayışıyla, sporun her yaştan insan için erişilebilir ve keyifli olmasını sağlamaya devam ettiklerini vurguladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER