© Baykuş Haber

Darıcalı şampiyon dünya arenasına çıkacak

JAPONYA'DA GERÇEKLEŞTİRİLECEK DÜNYANIN EN BÜYÜK ORGANİZASYONLARINDAN BİRİ OLAN K1 WORD GP’DE RİNGE ÇIKACAK DARICA BELEDİYESİ EĞİTİM VE SPOR KULÜBÜ’NÜN ŞAMPİYON KİCK BOKSÇUSU EMRE KARACA, ŞAMPİYONA ÖNCESİ DARICA BELEDİYE BAŞKANI MUZAFFER BIYIK’I ZİYARET ETTİ.

Dünyanın en prestijli organizasyonlarından biri olan K1 World GP'ye katılacak olan Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü'nün başarılı kick boksçusu Emre Karaca, şampiyona öncesi Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'ı ziyaret etti.

Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü bünyesine yeni katılan Emre Karaca, 2 Haziran'da Japonya'da gerçekleşecek olan K1 World GP'ye katılmak üzere yola çıktı. Şampiyona öncesinde Başkan Muzaffer Bıyık'ı ziyaret eden genç şampiyon, kendisine verilen destekten dolayı teşekkür etti. Ziyarete Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Başkanı Hüsamettin Ergül de katıldı.

Başarılı sporcu, Darıca'yı ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek için mücadele edeceğini belirtti ve madalya kazanarak İstiklal Marşı'nı tüm dünyaya dinleteceğine inandığını ifade etti.

Başkan Muzaffer Bıyık, genç sporcuya başarılar dileyerek her zaman yanlarında olacaklarını ve Darıca Belediyesi olarak gençlerin her zaman destekçisi olacaklarını söyledi. Bıyık, Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü bünyesinde birçok farklı spor branşında yüzlerce sporcu yetiştirdiklerini ve bu sporcuların her şeyi başarabilecek kapasitede olduklarını vurguladı. Emre Karaca'nın Japonya'da Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğine inandıklarını belirtti ve bayrağın dalgalanmasını ve İstiklal Marşı'nın çalınmasını beklediklerini ifade etti. Darıca Belediyesi olarak gençlerin her zaman yanlarında olacaklarını vurgulayan Başkan Bıyık, gençlerin başarısıyla gurur duyduklarını sözlerine ekledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER