© Baykuş Haber

Darp ettikleri genci kameraya alıp, o anları sosyal medyada yayınlayan şüpheliler tutuklandı

TABURCU EDİLEN E.S.’Yİ EVİNDE ZİYARET EDEN KARACABEY BELEDİYE BAŞKANI ALİ ÖZKAN, AİLEYE GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ.

Bursa'da meydana gelen olay, yabancı uyruklu bir grubun darp ettikleri ve silahla rehin aldıkları bir gencin videosunu sosyal medyada paylaşmalarıyla gündeme geldi. Olay sonrası Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti ve 2 kişiyi tutukladı. Suça sürüklenen çocukları kullanan kişi hakkında ise yakalama kararı çıkartıldı.

Olay, 6 Eylül tarihinde Bursa'nın Karacabey ilçesinde gerçekleşti. İddiaya göre, A.E.R. adlı şahıs, E.S.'yi silahla tehdit edip darp etti ve yanındaki S.A. ve İ.E. adlı kişileri suça sürükledi. Bu olayı videoya çekip sosyal medyada paylaştılar. Görüntülerin ortaya çıkması üzerine Karacabey Cumhuriyet Başsavcılığı, A.E.R., S.A. ve İ.E. hakkında yakalama kararı çıkarttı.

Polis tarafından yakalanan S.A. ve İ.E. adlı çocuklar mahkemeye sevk edildi. Suça sürüklenen çocuklar, "Silahla yaralama, yağma ve hürriyeti tahdit" suçlarından tutuklandı. A.E.R. isimli şüphelinin ise yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, olayın soruşturulduğu ve detaylarının kamuoyuna duyurulacağı belirtildi.

Ayrıca, saldırıya uğrayan E.S.'nin hastanedeki tedavisinin tamamlandığını ve taburcu edildiğini belirten Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan'ın E.S.'yi evinde ziyaret ettiği de bildirildi. Başkan Özkan, geçmiş olsun dileklerini iletti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER