© Baykuş Haber

Davut Çetin: “Bu kent için çalışmaya devam edeceğiz”

SEÇİM DÖNEMİNDE BİRLİKTE ÇALIŞTIĞI EKİP ARKADAŞLARIYLA KAHVALTIDA BİR ARAYA GELEN ANTALYA TİCARET VE SANAYİ ODASI GEÇMİŞ DÖNEM YÖNETİM KURULU BAŞKANI DAVUT ÇETİN, BİRLİKTELİK MESAJI VERDİ.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın eski Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, seçim döneminde birlikte çalıştığı ekip arkadaşlarıyla kahvaltıda buluşarak birliktelik mesajı verdi. Buluşmaya iş dünyası ve Sivil Toplum Kuruluşları'ndan 300'den fazla kişi katıldı. Davut Çetin, bu tür toplantıların sık sık tekrarlanacağını belirterek, seçim döneminde başlayan ekip ruhunun büyüyerek devam ettiğine dikkat çekti. Kendi aralarında sürekli iletişim halinde olduklarını söyleyen Çetin, bir araya gelerek birliklerini daha da pekiştirdiklerini ifade etti.

Davut Çetin, bu güçlü ekibin Antalya'ya karşı büyük sorumlulukları olduğunu vurgulayarak, şehirleri için en iyi çalışmaları yapmaya devam edeceklerini belirtti. Birlik ve beraberlik duygusuyla dolu bir ekip olduklarını ifade eden Çetin, Antalya'nın daha iyi bir geleceği için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER