© Baykuş Haber

Della Miles, depremzedenin Cumhurbaşkanına yazdığı mektubu paylaştı

ADIYAMANLI DEPREMZEDE KIZ, CUMHURBAŞKANINA ULAŞMAK İÇİN MEKTUP YAZDI. YAZDIĞI BU MEKTUBU DÜNYACA ÜNLÜ SANATÇI DELLA MİLES SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI.

Adıyaman'da 6 Şubat depreminde yakınlarını kaybeden Zeliha Kızılbay (22), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ulaşma arzusuyla bir mektup yazdı. Mektubu Cumhurbaşkanına iletmek için çaba gösteren Kızılbay, başarılı olamayınca dünyaca ünlü Amerikalı sanatçı Della Miles'e gönderdi. Della Miles, genç kızın mektubunu Instagram hesabında paylaştı.

Zeliha Kızılbay, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan hayranlığını ve 16 yaşından beri iletişim kurmaya çalıştığını dile getirdi. Kendisine randevu verilmediğini ve başvurularının sonuçsuz kaldığını belirtti. Deprem sonrasında Della Miles'in çağrısına yanıt verme şansını denediğini anlatan Kızılbay, diğer ünlü isimlere de mektup gönderdiğini ancak geri dönüş alamadığını ifade etti.

Zeliha Kızılbay, Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderle görüşmenin herkesin hayalini süsleyen bir şans olduğunu vurguladı. Eğer Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme fırsatı bulursa, özellikle deprem sonrası bölgedeki çalışmaların hızlandırılmasını talep edeceğini belirtti. Ayrıca, deprem sonrası yaşanan siyasi polemiklere de değinerek milletin birliği ve dayanışmasının önemini vurguladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER