© Baykuş Haber

DENİB Akademi, Denizli ve Uşakta güçlü bir marka oluşturmanın yöntemlerini anlattı

DENİZLİ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ (DENİB) AKADEMİ, DENİZLİ VE UŞAK'TAKİ İŞ DÜNYASI TEMSİLCİLERİNİ “FIRTINANIN GÖZÜNDE YAŞAMAK - GÜÇLÜ BİR İŞVEREN MARKASI OLUŞTURMA" KONULARINDA BİLGİLENDİRDİ.

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Akademi, Denizli ve Uşak'taki iş dünyası temsilcilerini "Fırtınanın Gözünde Yaşamak - Güçlü Bir İşveren Markası Oluşturma" konularında bilgilendirdi. Eğitimler, Denizli İhracatçılar Birliği hizmet binasında ve daha sonra DENİB ve Uşak Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle Uşak Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında düzenlendi.

Eğitmen Mert Aydıner tarafından verilen bu eğitimlerde, güçlü bir işveren markası oluşturmanın önemi vurgulandı. İşletmelerin, hem müşterileri hem de çalışanları açısından itibar yönetiminin büyük bir öneme sahip olduğu üzerinde duruldu. Katılımcılar, işletmelerinin vizyonunu geliştirmenin, çalışanlarla üst düzey yöneticiler arasındaki iletişimi güçlendirmenin ve kurumsal sürdürülebilirliği sağlamanın yollarını öğrendiler.

Eğitim programında, hedeflerin belirlenmesi, değerlerin vurgulanması, kurumsal hedeflerle kişisel hedefler arasında uyumun sağlanması, performans engellerinin aşılması, müşterilerin bu değerleri görmesinin sağlanması gibi konular ele alındı. Ayrıca, organizasyon içinde birlik duygusunun nasıl oluşturulacağı, takım çalışmasının önemi ve geri bildirim vermenin incelikleri gibi konular da işlendi.

DENİB Akademi'nin faaliyetleri kapsamında, bir sonraki eğitim 8 Haziran 2023 Perşembe günü Denizli İhracatçılar Birliği hizmet binasında "Sevkiyat ve Yükleme Kontrolleri Kalite Standartları - UKCA Belgelendirme" konusunda gerçekleşecek. Bu eğitimler, iş dünyasının gelişimine katkıda bulunmayı hedefleyen DENİB tarafından düzenlenmeye devam edecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER