© Baykuş Haber

DENİB Akademide eğitimler hız kesmeden devam ediyor

DENİZLİ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ (DENİB) AKADEMİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “SEVKİYAT VE YÜKLEME KONTROLLERİ KALİTE STANDARTLARI - UKCA BELGELENDİRME” EĞİTİMİ, GENİŞ BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Akademi tarafından düzenlenen "Sevkiyat ve Yükleme Kontrolleri Kalite Standartları-UKCA Belgelendirme" eğitimi, büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

DENİB Akademi, Denizli İhracatçılar Birliği hizmet binasında düzenlenen eğitimde eğitmen olarak Osman Onur Kaya'yı ağırladı. Kaya, Brexit süreci sonrasında İngiltere'nin AB'den ayrılması ve uluslararası ticaretle ilgili yeni düzenlemelerin hayata geçirilmesi gerektiğini belirtti. Bu çerçevede, İngiltere pazarına ihracat yapan firmaların ürünlerinin UKCA (UK Conformity Assessed) standartlarına uygunluğunu sağlamaları gerektiğini ifade etti.

Eğitimde özellikle yükleme kontrollerinin önemi, yükleme kontrolleri sırasında dikkat edilmesi gereken hususlar ve yükleme kontrolünün nasıl raporlanması gerektiği gibi konular ele alındı. Ayrıca, UKCA'nın etkilediği ürün grupları ve bu süreçte dikkat edilmesi gereken noktalar da katılımcılara aktarıldı.

DENİB Akademi'nin faaliyetleri kapsamında düzenlenen eğitimler, ihracatçılar için önemli bilgiler sunarak ihracat süreçlerini daha verimli hale getirme konusunda katkı sağlıyor. Bir sonraki eğitim olan "Sürdürülebilir Performans Yönetimi" ise 15 Haziran 2023 tarihinde Denizli İhracatçılar Birliği hizmet binasında gerçekleşecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER