© Baykuş Haber

Denizde boğulan üniversite öğrencisi son yolculuğuna uğurlandı

KOCAELİ'DEN TEKİRDAĞ'A ARKADAŞLARIYLA BİRLİKTE GEZMEYE GİDEN 21 YAŞINDAKİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ, GİRDİĞİ DENİZDE BOĞULMUŞ, CESEDİ 2 GÜN SONRA BULUNMUŞTU. BUGÜN KOCAELİ'DE CENAZE NAMAZI KILINAN GENÇ, GÖZYAŞLARI İÇİNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI. ANNE GÖZYAŞLARINA BOĞULURKEN BABA İSE AYAKTA DURMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİ.

Kocaeli'den Tekirdağ'a arkadaşlarıyla bir geziye katılan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi, denize girdikten sonra boğularak hayatını kaybetmişti. Cenazesi bugün Kocaeli'de defnedildi.

Adem Ocak adındaki 21 yaşındaki üniversite öğrencisi, arkadaşlarıyla birlikte 12 Haziran'da Kocaeli'den Tekirdağ'a gitmişti. Denizde serinlemek için suya girdikten sonra kaybolmuş, arama çalışmaları sonucunda 2 gün sonra cesedi bulunmuştu. Genç adamın cenazesi, ailesine teslim edildikten sonra son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze, Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bulunan Deva Ulu Cami'ne getirildi. Cenaze namazına, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, üniversite arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze namazı sırasında gencin babası ve kardeşi büyük bir üzüntü içindeydi. Cenaze namazının ardından baba, oğlunun tabutunu omuzlayarak en zor görevini yerine getirdi.

Cenazenin gözyaşları içinde Şekerpınar Mezarlığı'nda defnedildiği belirtildi. Bu acı olay, ailenin ve yakınlarının büyük bir üzüntü içinde olduğu bir törenle sona erdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER