© Baykuş Haber

Denizde kayboldu iddiası ekipleri harekete geçirdi

SAKARYA’NIN KARASU İLÇESİNDE DENİZE GİRDİKTEN SONRA GÖZDEN KAYBOLDUĞU İDDİA EDİLEN BİR KİŞİ İÇİN ARAMA ÇALIŞMASI BAŞLATILDI. KIYIDA EŞYALARINA RASTLANAMAYAN KİŞİ HAKKINDA İSE İHBAR YAĞDIĞI ÖĞRENİLDİ.

Sakarya'nın Karasu ilçesinde, denize girdikten sonra kaybolduğu bildirilen bir kişi için arama çalışmaları başlatıldı. Bu olayın ardından birçok ihbar yapıldı, ancak kıyıda kaybolan kişiye ait hiçbir eşyaya rastlanamadı.

Olay, Karasu Yalı Mahallesi Batı Karadeniz Caddesi'nde Sahilpark önünde saat 19.30 sularında meydana geldi. Denizde kaybolduğu iddia edilen kişiyle ilgili yapılan ihbar üzerine, cankurtaran, sahil güvenlik, polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Cankurtaran ve sahil güvenlik ekipleri denizde arama çalışmalarına başlarken, sahil güvenliğe ait dalgıç ekipleri de su altında arama yapmaya başladı. Karada ise polis ve sağlık ekipleri hazır bekledi.

Kaybolan kişiye ait herhangi bir eşyaya kıyıda rastlanmaması üzerine, çok sayıda ihbarın yapıldığı ancak kişinin izine rastlanamadığı belirtildi. Arama çalışmaları devam ederken, kayıp şahsın bir erkek olduğu iddia ediliyor. Ekipler, bölgede kişiyi bulma çalışmalarını sürdürüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER