© Baykuş Haber

Denize uçan otomobilde hayatını kaybeden lise müdürünün ailesinden ’eşi öldürdü’ iddiası

Nuri ÇAĞLAR/ŞARKÖY (Tekirdağ), (DHA)- TEKİRDAĞ’ın Şarköy ilçesinde, 8 metre yükseklikten denize uçan otomobilde lise müdürü Esma Deniz Dellal Erkutlu’nun (46) hayatını kaybettiği kazada alkollü çıkan sürücü eşi Ahmet Gürkan Erkutlu (39), tutuklandı. Ölen Erkutlu’nun annesi Saadet Dellal, ”Kızımı, ’Sen yalnız öleceksin’ diye tehdit ediyordu. Sonunda kızımın ölümüne neden oldu” dedi. Erkutlu’nun ağabeyi Onur Oğuz Dellal ise kardeşinin o gece eşi ile boşanma konusunu konuştuğunu belirterek, ”Kocası kazadan yara almadan kurtuldu, ancak ablamı kurtarmak yerine ters dönmüş arabanın üstüne oturup yardım bekledi. Ablamın hayatını kurtarmak için hiçbir çaba göstermedi. Onunla mücadelemiz kanun ve nizam çerçevesinde devam edecek” dedi.

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde, Esma Deniz Dellal Erkutlu'nun hayatını kaybettiği kazada alkollü olduğu tespit edilen eşi Ahmet Gürkan Erkutlu tutuklandı. Kazada ölen Erkutlu'nun annesi, kızının ölümünden eşini sorumlu tutarak ona yönelik suçlamalarda bulundu. Erkutlu'nun ağabeyi ise eşinin ölümüne neden olduğunu öne sürdü ve hukuki mücadeleyi sürdüreceklerini belirtti.

Esma Deniz Dellal Erkutlu'nun annesi Saadet Dellal, ifadesinde, kızının eşinin sürekli olarak psikolojik baskı uyguladığını ve tehditlerde bulunduğunu iddia etti. Bu tehditlerin sonucunda kızının öldüğünü dile getirdi.

Erkutlu çiftinin olay gecesi bir restoranda alkol aldıkları ve yüksek sesle tartıştıkları, ardından araçlarıyla kaza yaptıkları belirtiliyor. Ahmet Gürkan Erkutlu'nun alkollü olduğu tespit edildi ve tutuklandı.

Erkutlu'nun ağabeyi ise kardeşi ile eşi arasında boşanma konusunu görüştüklerini söyleyerek, kaza anında eşinin yardım etmeyip ters dönen aracın üzerine oturduğunu iddia etti. Ağabey, eşinin kardeşini kurtarmak için hiçbir çaba göstermediğini ifade etti ve hukuki mücadelelerinin devam edeceğini vurguladı.

Kaza anında alkollü olmanın etkisiyle aracın denize uçtuğu ve Esma Deniz Dellal Erkutlu'nun hayatını kaybettiği trajik olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER