© Baykuş Haber

Denizli Büyükşehirin örnek projesi ihtiyaç sahiplerinin yanında

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE KIZILAY İŞBİRLİĞİNDE FAALİYETE GEÇEN “BÜYÜKŞEHİR-KIZILAY AŞEVİ” HER GÜN İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARIN SICAK YEMEKLERİNİ EVLERİNE KADAR ULAŞTIRIYOR.

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Kızılay işbirliği ile hayata geçen "Büyükşehir-Kızılay Aşevi," ihtiyaç sahibi vatandaşlara her gün sıcak yemeklerini evlerine kadar ulaştırarak önemli bir yardım hizmeti sunuyor. Şubat ayında faaliyete geçen bu aşevi, özellikle Kahramanmaraş'taki depremzedelerin ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra Denizli'deki ihtiyaç sahiplerine umut olmaya devam ediyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Hürriyet Mahallesi'nde bulunan Büyükşehir-Kızılay Aşevi, modern ekipmanları ve özel araçlarıyla sabahın erken saatlerinde yemeklerin hazırlanmasına başlıyor ve bu sıcak yemekleri Denizli'deki ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar ulaştırıyor. Bu aşevi, Denizli'de yaşayan engelliler, yaşlılar, yetimler, öksüzler ve muhtaç birçok kişiye ek olarak afetzedelere ve sosyal sorumluluk projeleri kapsamında muhtaçlara da yemek hizmeti sunabiliyor.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk Kızılay işbirliği ile hayata geçirdikleri bu aşevinin Denizli için büyük bir kazanç olduğunu ifade ederek, şehirlerinde kimseye aç yatma ve sahipsiz kalma hakkı tanımadıklarını vurguladı. Başkan Zolan, projenin amacının ihtiyaç sahibi vatandaşlara sıcak yemek ulaştırmak olduğunu belirterek, bu çabaların hayırsever vatandaşlarının bağışlarıyla daha da büyüyeceğine inandığını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER