© Baykuş Haber

Denizli OSB Teknik Koleji 205 mezununu uğurladı

DENİZLİ OSB TEKNİK KOLEJİ (DOSTEK ), 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDAN 12. SINIFTAN MEZUN OLAN 205 ÖĞRENCİSİNİN MEZUNİYET HEYECANINI ÖĞRETMENLER VE AİLELERİYLE BİRLİKTE YAŞADI.

2023 eğitim öğretim yılını başarıyla tamamlayan 205 öğrenci, mezuniyet heyecanını öğretmenleri ve aileleriyle birlikte coşkuyla yaşadı. DOSTEK Koleji, bu anlamlı etkinliğe ana sponsor olarak destek verdi.

Mezuniyet töreni DOSTEK Koleji'nin bahçesinde gerçekleşti. Törende, öğrencilere keşkek ve lokma ikramlarının ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlandı. Öğrenciler tarafından hazırlanan halk oyunu gösterileri de izleyicilerden büyük ilgi gördü.

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Ahmet Taş ve Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji (DOSTEK) Müdürü Saadettin Dumlu'nun ev sahipliğini yaptığı mezuniyet törenine, Honaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Duran, İlçe Nüfus Müdürü Hüseyin Yılmaz, Honaz KYK Müdürü Nihal Karacoşkun, Honaz SGK Müdürü Hümeyra Zeynep Bakırcı ve çok sayıda veli katıldı.

DOSTEK Koleji Kurucu Müdürü ve Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürü Ahmet Taş, öğrencilere seslenerek, "Sizler okulumuzun yeşeren fidanlarısınız. Tüm öğrencilerimizi çok iyi yerlerde göreceğimizden hiç şüphem yok. DOSTEK Koleji’mizin değerli müdür ve öğretmenleri, burada geçirdiğiniz 4 yıl içerisinde sizlere düşündüklerinizi çekinmeden paylaşabilme, tasarladıklarınızı, hayal ettiklerinizi yapabilme alışkanlığı kazandırdı. Tüm bu öğrendiklerinizle birlikte adım attığınız yeni geleceğinizde başarılar diliyorum." dedi.

DOSTEK Koleji Okul Müdürü Saadettin Dumlu ise "Bu yıl okulumuzdan 205 öğrencimizi mezun ediyoruz. Yolları hep aydınlık olsun, doğru bildikleri yolda hep emin adımlarla yürüsünler. Bu güzel gecede yanımızda olduğunuz için hepinize çok teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Törenin ilerleyen bölümlerinde başarılı öğrencilere ödüller verildi, mezuniyet kütüğüne plaket çakıldı, bayrak flama devir teslimi yapıldı ve müzik gösterileri izleyicileri eğlendirdi. Tören sonunda öğrenciler keplerini havaya atarak mezuniyetlerini kutladılar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER