© Baykuş Haber

Denizli TÜRFADda bayrak değişimi

SON İKİ DÖNEMDİR MHK YÖNETİMİNDE YER ALAN AHMET İBANOĞLU, TÜRKİYE FUTBOL ADAMLARI DERNEĞİ DENİZLİ ŞUBESİNİN YAPILAN GENEL KURULUNDA BAŞKAN SEÇİLEREK GÖREVİ MUSTAFA BAYSAL’DAN DEVRALDI.

Son iki dönem boyunca Merkez Hakem Kurulu'nda görev yapmış olan Ahmet İbanoğlu, Türkiye Futbol Adamları Derneği Denizli Şubesi'nin Genel Kurulu'nda yapılan seçimlerde Başkanlık görevine seçildi. Bu görevi önceki Başkan Mustafa Baysal'dan devraldı.

Türkiye Futbol Adamları Derneği Denizli Şubesi'nin Genel Kurulu, 6 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleştirildi. 1988 yılında kurulan TÜRFAD, Türk futbolunun gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan bir dernek olarak spor kulüplerine, kamu kurumlarına danışmanlık ve destek hizmeti veriyor.

Futbol hakemi olarak başladığı kariyerinde uzun yıllar Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak görev yapmış olan Ahmet İbanoğlu, 2022-2023 sezonunda iki dönem boyunca Merkez Hakem Kurulu'nda yer almıştır. Türkiye Profesyonel Liglerinde 17 yıl hakemlik yapmış ve daha sonra Süper Lig Hakem Gözlemcisi, TFF Futbol Hakemleri Genel Merkez Yönetim Kurulu ve İcra Kurulları Üyeliği, Hakem Eğitimciliği ve Hakem Mentörlüğü gibi görevlerde bulunmuştur.

Tek aday olarak gösterilerek Genel Kurul'da Başkanlığa seçilen İbanoğlu, önceki Başkan Mustafa Baysal'dan görevi devralmıştır. Yeni Başkan, TÜRFAD'da daha önce başkanlık yapmış futbol adamlarına teşekkür ederek, Türk Futbolu için projeler üreterek ve mevcut çalışmalara yenilerini ekleyerek hizmet etmeye devam edeceklerini ifade etti. Denizli Şubesi'nin Yönetim Kurulu da Denizli futbolunun deneyimli isimlerinden oluşuyor ve bölgede futbolun gelişimine katkı sağlamayı amaçlıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER