© Baykuş Haber

Denizlide 23 ayrı branşta 25 bin kursiyere spor imkanı

“DENİZLİ'DE SPOR YAPMAYAN KİMSE KALMAYACAK” SLOGANI İLE DENİZLİ’DE SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN HAYATA GEÇİRDİĞİ ÜCRETSİZ SPOR KURSLARI İLE BÜYÜK TAKDİR TOPLAYAN DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YILIN İLK 5 AYINDA 25 BİN 89 KURSİYERİN SPOR YAPMASINA İMKAN SAĞLADI.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, "Denizli’de spor yapmayan kimse kalmayacak" sloganıyla ücretsiz spor kursları düzenleyerek sağlıklı yaşamı teşvik ediyor. Yılın ilk 5 ayında 25 bin 89 kişiye spor yapma fırsatı sunan belediye, 23 farklı spor branşıyla vatandaşları sporla buluşturuyor.

Denizli'de 7'den 70'e her yaştan insanın katılabildiği ücretsiz spor kursları, atletizm, badminton, bale, basketbol, buz pateni, cimnastik, güreş, judo, karate, kayak, masa tenisi, nefes egzersizleri, okçuluk, pilates, satranç, step aerobik, tekvando, tenis, voleybol, yoga, yüzme, zumba ve zumba kids gibi geniş bir yelpazede sunuluyor.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, sporun mutluluk, sağlık ve huzur demek olduğunu vurgulayarak, şehirlerinde yaşayan herkesin en az bir spor dalıyla ilgilenebilmesini hedeflediklerini söyledi. Kurslara katılan vatandaşların hem bireysel hem de toplumsal sağlık açısından fayda gördüğünü belirten Başkan Zolan, spor yapmanın önemini vurguladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin spor kursları, geleceğin sporcularının yetişmesine de katkı sağlıyor. Başkan Zolan, spor kurslarına katılan başarılı sporcuların yetişmesinin mutluluk verici olduğunu ifade etti ve tüm kursiyerlere başarılar diledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER