© Baykuş Haber

Denizlide derbi sonrası Galatasaray taraftarları sokağa döküldü

GALATASARAY'IN KENDİ EVİNDE FENERBAHÇE'Yİ 3-0 YENMESİNİN ARDINDAN SARI KIRMIZILI TAKIMIN DENİZLİ'DEKİ TARAFTARLARI GALİBİYETİ COŞKUYLA KUTLADI.

Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup eden Galatasaray'ın zaferi, Denizli'deki taraftarlar arasında büyük bir coşkuyla kutlandı. Süper Lig'in son iki haftasına girilirken, Galatasaray şampiyonluğunu garantilemişti. 37. haftadaki derbi maçında Fenerbahçe'yi Nef Stadı'nda 3-0 mağlup ederek sezonu kapatan Galatasaray, puanını 85'e çıkardı ve zaferi taçlandırdı. Fenerbahçe ise 77 puanda kaldı.

Maçın sonunda Denizli'deki Galatasaray taraftarları, meydanlara akın etti. Çınar Meydanı ve Amfi Park başta olmak üzere ilçelerde binlerce taraftar, renkli bir kutlama atmosferi oluşturdu. Kadın, erkek ve çocuklar arasından farklı yaş gruplarından taraftarlar, Galatasaray'ın 23. şampiyonluğunu coşkuyla kutladılar.

Taraftarlar, takım bayrakları, meşaleler ve havai fişeklerle kutlamalarını süsledi. Bazı noktalarda araç konvoyları düzenlendi, kentin işlek caddelerinde tur atıldı. Polis güçleri, kutlamaların yapıldığı bölgelerde geniş güvenlik önlemleri aldılar. Galatasaray taraftarları, zaferlerini coşkuyla kutladılar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER