© Baykuş Haber

Denizlide Türk Sanat Müziği Konseri düzenleniyor

SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİNE ARALIKSIZ DEVAM EDEN DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ NİHAT ZEYBEKCİ KONGRE VE KÜLTÜR MERKEZİ’NDE ÜCRETSİZ OLARAK DÜZENLEYECEĞİ "TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU KONSERİ"NE TÜM VATANDAŞLARI DAVET ETTİ.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, sosyal ve kültürel etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor ve tüm Denizli halkını katılmaya davet ediyor. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde ücretsiz olarak düzenleyeceği "Türk Sanat Müziği Korosu Konseri" ile müzikseverlere keyifli anlar yaşatmayı hedefliyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, sosyal ve kültürel projeleriyle şehrin kültürel hayatını zenginleştiriyor ve bu konserde de aynı çizgisini sürdürüyor. Konser, 11 Haziran Pazar günü saat 20.30'da gerçekleşecek ve Ahmet Nuri Çağdaş'ın yönetimindeki Türk Sanat Müziği Korosu, Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı sanatçıları eşliğinde unutulmaz Türk Sanat Müziği eserlerini seslendirecek.

Bu özel etkinlik ücretsiz olarak düzenlenecek ve tüm vatandaşlar davetli. Denizli Büyükşehir Belediyesi, sanatın ve kültürün önemini vurgulayarak şehir sakinlerine unutulmaz bir müzik deneyimi sunmayı amaçlıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER