© Baykuş Haber

Denizliden, Kenya Milli Takımına antrenör

DENİZLİSPOR’DA YILLARCA FORMA GİYEN, FUTBOLU BIRAKTIKTAN SONRADA YÖNETİCİ VE TEKNİK DİREKTÖR OLARAK ÇEŞİTLİ HİZMETLER VEREN KENAN ATİK, KENYA MİLLİ TAKIMI’NDA YARDIMCI ANTRENÖR OLARAK GÖREV YAPMAYA BAŞLADI.

Uzun yıllar Denizlispor formasını başarıyla temsil eden ve futbol kariyerinin ardından yöneticilik ve teknik direktörlük gibi çeşitli görevlerde bulunan Kenan Atik, Kenya Milli Takımı'nda yardımcı antrenör olarak yeni bir göreve başladı.

Kenan Atik, Denizlispor altyapısında futbolculuk kariyerine başladıktan sonra 1984-1997 yılları arasında Denizlispor, Sivasspor, Nazillispor ve Torbalıspor gibi kulüplerde futbol oynadı. Futbolculuk kariyerinin ardından 1998-2008 yılları arasında Denizlispor'un altyapı koordinatörlüğü görevini üstlendi. Aynı zamanda 2010-2016 yılları arasında Denizlispor'da çeşitli antrenörlük görevlerinde bulundu.

Deneyimli teknik adam Kenan Atik, şimdi Kenya Milli Takımı Teknik Direktörü Engin Fırat'ın ekibine katılarak yeni bir maceraya adım attı. Kenya Milli Takımı'nın başarısı için katkıda bulunmak amacıyla yardımcı antrenör olarak görev yapacak olan Kenan Atik, futbol kariyerinden gelen deneyimiyle yeni görevinde başarılı olmayı hedefliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER