© Baykuş Haber

Denizliye şiddetli yağış uyarısı

SON GÜNLERDE OLUMSUZ HAVA KOŞULLARININ HAKİM OLDUĞU DENİZLİ’DE, YARIN BEKLENEN KUVVETLİ SAĞANAK YAĞIŞLARA KARŞI UYARI YAPILDI.

Son günlerde Denizli'de artan olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın bölgede beklenen kuvvetli sağanak yağışlara karşı yetkililer tarafından uyarıda bulunuldu.

Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Afyonkarahisar, Denizli ve Uşak illerinde yarın yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların beklediği tahmin ediliyor. Bu beklenen yağışların ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara yol açabileceği vurgulandı.

Özellikle ulaşımda aksamalara neden olabilecek şiddetli yağışların yarın saat 13.00 ile 21.00 arasında etkili olmasının beklendiği belirtildi. Bu nedenle vatandaşlardan dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Meteoroloji ve ilgili yetkililer, halkın güvenliği için gerekli önlemleri alarak olası risklere karşı hazırlıklı olmalarını tavsiye etmektedir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER