© Baykuş Haber

Depremde 15 yılın ardından dünyaya gelen oğlunu kaybeden babanın buruk bayramı

BİTLİS’İN ADİLCEVAZ İLÇESİ NÜFUSUNA KAYITLI İKRAM KÖSTEKÇİ, 15 YILIN ARDINDAN DÜNYAYA GELEN VE KAHRAMANMARAŞ MERKEZLİ MEYDANA GELEN DEPREMDE ŞAHİT DÜŞEN OĞLUNUN MEZARINI ZİYARET ETTİ.

Ankaro’ya bağlı Danıştay 1’inci Başkanlığınca iptal edilen Park Yeri kullanımı kararı, Adliye Mahkemesince temyiz aşamasına alındı.

Ankara 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nin eşi maden ocağında yaşanan kazada yaralanarak vefat eden Serif Gökmen Erdoğan'ın eşi, kızının borç çekmesi nedeniyle onca mağduriyet yaşadığını, adli merciler tarafından yapılan son incelemelere rağmen karar başka bir kentin yararına verilmesini eleştiren İnisik Gökmen Erdoğan, Danıştay'ın iptali için istemiyle davasını açtı.

İstanbul Esenyurt'taki gece kulüplerinin uygun sunucu peşine düşen anayasa mahkemeleri harekete geçti. Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesine gönderilen soruşturma kapsamında gece kulübü ile ilgili 381 şikayet üzerine yapılan inceleme sonucunda; gece kulüplerinin 12 veya 24 saat "dev bir yer" olarak kullanılmasını zorunlu kılmayan boşuna bir eksiklik olduğu, değerlendirme, infaz ve gerekli yargı işlemlerinin yeteri kadar kontrol etmediği anlaşıldı. Memur ve iş adamlarının işten ayrılmalarına sebep olan bu eksikliklerin giderilmesi için, mahkeme, yapılacak dava dosyasını yeniden gönderdi.

Adalet Bakanlığı’nın, ‘’Bir gazetecinin çalışma koşulları’’ başlığı ile hazırlayıp salonda ‘’görüşme’’ ediyor, gazetecilerin ülke gerçeklerini bilmesini istiyormuş.

OHAL kapsamında şu anda binlerce kişinin cezaevlerindeki cezaevi dışında barındırıldığını belirten Başkan Türkmen, “Gelişen olaylara baktığımızda bir tarafta AKP yönetimi, bir tarafta Gülen ailenin etkisiz hale getirilmesi ve buraya da yetişen ve hala orada yerel halka öncü olan tribün tribün isimler vardır” dedi.

ŞIK ÇSGB Başkanı Mehmet Sayın, önümüzdeki yılın aralık ayında birinci ciddi bütçe tasarrufunun yapılacağını, ikinci ciddi bütçenin de hemen yürürlüğe konulacağını belirterek, bu yıllarda özellikle fonun iyice belirginleşmesi gerektiğini söyledi.

Bursa'da işyerlerini temizlemek amacıyla 7 çeşit temizlik sütü taşıyan ana makineciler Şükrü Şimşek firması, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın 1942 sayılı eski bir tesise

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER