© Baykuş Haber

Depremde 7 yakınını kaybeden iki kardeş babalarının kabrini ziyaret etti

MUSTAFA KARAMAN VE KIZ KARDEŞİ MELİSA KARAMAN

Hatay'da yaşanan depremde ailesini kaybeden Mustafa ve Melisa Karaman, Babalar Günü'nü buruk bir şekilde geçirdi. Depremin yarattığı acı hala tazeliğini koruyor. Kardeşler, babalarının mezarını ziyaret ederek gözyaşlarına hakim olamadılar. 6 Şubat'taki depremde Hatay'da birçok aile yıkıldı, binlerce kişi hayatını kaybetti. Bu trajedide yaşamını yitirenlerin aileleri ise hala acılarını unutamıyorlar. Bu ailelerden biri de Mustafa ve Melisa Karaman.

Hatay'da yaşadıkları binanın depremde yıkılması sonucu baba, anne, iki erkek kardeş ve anneannelerini kaybeden Mustafa ve Melisa, kendi hayatlarına tutunmaya çalışıyorlar. Deprem sonrası ilk Babalar Günü'nde mezarlıkta babalarının kabrini ziyaret ettiler. Gözyaşları içinde dua ettikten sonra mezarlıktan ayrıldılar.

Mustafa Karaman, "Bugün de ilk Babalar Günü, ziyarete geldik. Normalde hep birlikte geçirirdik. Eski stadyum civarındaydı evimiz ve 7 kişilik bir aileydik. 6 Şubat depreminde babam, annem, iki erkek kardeşim ve anneannemi kaybettik. Kız kardeşimle ben 3 gün sonra enkazdan çıkabildik. Bugün de ilk Babalar Günü, ziyarete geldik. Normalde hep birlikte geçirirdik" dedi.

Bu zorlu süreçte kız kardeşinin hayatta olmasının kendisini teselli ettiğini söyleyen Mustafa, acının ilk günkü gibi taze olduğunu ve alışmaya çalıştıklarını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER