© Baykuş Haber

Depremde hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Buse mezuniyet töreninde unutulmadı

DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ 2023 MEZUNİYET TÖRENİNDE ŞUBAT AYINDA MEYDANA GELEN DEPREMDE HAYATINI KAYBEDEN PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİSİ BUSE ÇİFÇİ, ARKADAŞLARI VE ÖĞRETİM ÜYELERİ TARAFINDAN UNUTULMADI.

Doğuş Üniversitesi, 2023 Mezuniyet Töreni'nde, Şubat ayındaki depremde hayatını kaybeden Psikoloji Bölümü son sınıf öğrencisi Buse Çifçi'yi unutmadı. Törende, yaklaşık 4 bin mezunları iş yaşamına uğurlanırken, Psikoloji Bölümü öğrencileri Buse Çifçi'nin anısını yaşattı.

17 Haziran Cumartesi günü Bostancı Gösteri Merkezi'nde gerçekleşen mezuniyet törenine, Doğuş Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgut Özkan, Rektör Yardımcıları, Genel Sekreter, Dekanlar, akademisyenler, mezunlar ve aileleri katıldı.

Öğrenciler, mezuniyet coşkusunu yaşarken, aynı zamanda 6 Şubat depreminde Adıyaman'da ailesiyle birlikte hayatını kaybeden Psikoloji Bölümü son sınıf öğrencisi Buse Çifçi'yi de unutmadı. Psikoloji Bölümü öğrencileri, diplomalarını almaya sahneye çıktıklarında Buse'nin fotoğrafını taşıdılar. Buse Çifçi, depremde hayatını kaybetmemiş olsaydı, bu yıl mezun olacaktı.

Mezuniyet programının sunuculuğunu Süper FM’in radyo programcısı Doğancan Özadlı üstlendi. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Daha sonra Doğuş Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgut Özkan'ın konuşmasıyla devam etti. Akademisyenlerin ve dekanların konuşmalarının ardından sahne, Doğuş Üniversitesi Dans Kulübü’ne bırakıldı. Öğrenciler, toplu bir şekilde yemin törenini gerçekleştirip keplerini atarak mezuniyet coşkusunu yaşadılar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER