© Baykuş Haber

Depremin izleri 11 boş çerçeveyle anlatıldı

MUĞLA (İHA) - MUĞLA'NIN FETHİYE İLÇESİNDE KAHRAMANMARAŞ DEPREMİ'NİN İZLERİNİN ANLATILDIĞI "11 BOŞ ÇERÇEVE" TEMALI SERGİNİN AÇILIŞINDA DUYDU DOLU ANLAR YAŞANDI.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Kahramanmaraş Depremi'nin hatırlatıldığı "11 Boş Çerçeve" temalı serginin açılışında duygu dolu anlar yaşandı. Geçtiğimiz 6 Şubat'ta meydana gelen ve 11 ilde büyük yıkıma yol açan Kahramanmaraş Depremi'nin izleri, Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen sergiyle anlatıldı. Serginin açılışı Özer Olgun Kültür Merkezi'nde gerçekleşti ve bu törende üzerinde sadece mumların yanmış olduğu 11 boş çerçeve serginin en etkileyici eseri olarak öne çıktı.

Açılış töreni sırasında, "11 Boş Çerçeve Kısa Film Gösterimi" yapıldı ve bu esnada bazı katılımcılar deprem felaketinin getirdiği acıları hatırlayarak gözyaşlarına hakim olamadı. Serginin amacı, deprem felaketinde yaşanan acıları anlatmaktı ve 11 boş çerçevenin içerdiği sembollerle bu amaç oldukça iyi ifade edilmişti. Katılımcılar, sergide emeği geçen herkese teşekkür ettiler. Sergi açılışı öncesinde ise Fethiye Halk Eğitimi Merkezi Türk Halk Oyunları kursiyerleri tarafından sergilenen halk oyunları gösterisi, izleyenlerden büyük beğeni aldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER