© Baykuş Haber

Depremin vurduğu Nurdağı’nda buruk bayram

Kadir GÜNEŞ/GAZİANTEP, (DHA)- GAZİANTEP’in Nurdağı ilçesinde, depremzedeler Kurban Bayramı’nı buruk karşıladı. Depremzedeler, konteyner kentte aileleriyle bayramlaşırken, yakınlarını kaybedenlerde de mezar başında gözyaşı döktü.

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde depremzedeler, Kurban Bayramı'nı konteyner kentte buruk bir şekilde karşıladı. Depremzedeler, aileleriyle konteyner kentte bayramlaşırken, kaybettikleri yakınlarının mezarları başında gözyaşı dökenler de oldu.

Depremzedelerden Durna Erenler, 6 Şubat depremleri sonrasında 2 katlı evlerinin yıkıldığını ve konteyner kentte yaşamaya başladıklarını paylaştı. Erenler, geçen yıl bayramların daha farklı geçtiğini ancak bu yılın hüzünlü olduğunu ifade etti. Evinin kuru bir alan haline geldiğini söyleyen Erenler, bu yıl tüm yakınlarının dağıldığını ve bayramlarını buruk bir şekilde geçirdiklerini belirtti.

Doğan Erenler ise geçen yıl evlerinin bahçesinde kurban keserek bayramlarını geçirdiklerini dile getirdi. Yeni evlerinde gelecek bayramı geçirmeyi umduklarını paylaşan Erenler, bu yılın buruk geçtiğini söyledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER