© Baykuş Haber

Depremzede baba gözyaşları arasında 1 yıldır görmediği oğlunu arıyor

ANTALYA’NIN MANAVGAT İLÇESİNDE YAŞAYAN DEPREMZEDE 62 YAŞINDAKİ HALİL ERCAN, GÖZYAŞLARI ARASINDA 1 YILDIR GÖRMEDİĞİ 25 YAŞINDAKİ OĞLU RESUL ERCAN’I ARIYOR. KYK YURDUNDA KALAN VE SİMİT SATARAK GEÇİMİNİ SAĞLAYAN HALİL ERCAN, BAŞINA KÖTÜ ŞEYLER GELMESİNDEN KORKTUĞU OĞLUNUN YANINA GELMESİNİ İSTEDİ.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaşayan 62 yaşındaki Halil Ercan, gözyaşları içinde 1 yıldır görmediği 25 yaşındaki oğlu Resul Ercan'ı arıyor. Halil Ercan, oğlunun yanına gelmesini isteyerek, KYK yurdunda kalarak geçimini simit satarak sağladığını belirtiyor.

Depremin ardından Manavgat'a geldiği KYK yurdunda kalan Resul Ercan, simit satarak geçimini sağlıyor. Halil Ercan, Manavgat'ta iyi insanlarla karşılaştığını ve onların yardımıyla yaşamını sürdürebildiğini ifade ediyor. Ancak en büyük isteği, 1 yıl önce Denizli'den geldiği Antalya'da yaşadığını öğrendiği oğlu Resul'un yanına gelmesi.

Halil Ercan, oğlunun kötü yola düşmesinden, başına bir şey gelmesinden korktuğunu dile getiriyor ve onunla birlikte yaşamak istediğini söylüyor. Oğlunu son olarak 2 ay önce telefonda görüştüğünü belirten Ercan, o zamandan beri haber alamadığını ve büyük özlem duyduğunu ifade ediyor. Ercan, oğluna seslenerek birlikte yaşamalarını ve destek olmalarını istiyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER