© Baykuş Haber

Depremzede çocuklara Güzelbahçe'de sinema terapisi

İzmir Güzelbahçe Belediyesi ve Güzelbahçe Kent Konseyi, depremzedelerin çocuklarına yönelik bir sinema etkinliği düzenleyerek, ailelerle güçlü bağlar kurmaya devam ediyor.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, depremin ardından Güzelbahçe'ye yerleşen ailelerin yanında olduklarını ve onların sosyal ve psikolojik ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını belirtti. Başkan İnce, "Deprem felaketi sonrasında, ekiplerimizle birlikte depremzede ailelerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Hem Güzelbahçe'de hem de deprem bölgesinde, özellikle Malatya'da sorumluluklarımızın farkındayız ve önemli işler yaptık. Güzelbahçe'ye yerleşen ailelerimizin sosyal ve psikolojik ihtiyaçlarını karşılamak için çalışıyoruz. Ekiplerimiz ve Güzelbahçe Kent Konseyi işbirliğiyle, depremzede ailelerin ve çocukların uyum sürecini desteklemek amacıyla sinema etkinliği düzenledik. Depremzede ailelerimiz için bu tür etkinliklere devam edeceğiz" dedi.

Güzelbahçe Belediyesi'nin, depremzedelerin yaşamlarını yeniden kurmalarına yardımcı olmak için sunduğu bu tür etkinlikler, aileler arasındaki bağları güçlendirmenin yanı sıra, çocukların da moral bulmasına katkı sağlıyor. Bu tür destekler, toplumun dayanışma ve birlik duygusunu pekiştirmeye yardımcı oluyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER