© Baykuş Haber

Depremzede öğrencilere anlamlı karne hediyesi

AYDIN’IN GELİŞEN MAHALLELERİNDEN OLAN MİMAR SİNAN MAHALLESİ MUHTARLIĞI, BİR HAYIRSEVER FİRMANIN DESTEĞİ İLE DEPREMZEDE ÖĞRENCİLERE ANLAMLI KARNE HEDİYESİ VERDİ.

Aydın'ın Efeler ilçesi Mimar Sinan Mahallesi Muhtarlığı, Kahramanmaraş Depremi'nde etkilenen depremzede öğrencilere duyarlı bir adım attı. Muhtar Gurbet Çamoğlu liderliğinde, mahallede yaşayan depremzedelerin çocuklarının karne sevincini paylaşmak için harekete geçildi. Mahalle muhtarı ve destek veren hayırsever bir firma sayesinde tespit edilen 2 depremzede öğrenciye bisiklet hediye edildi. Bu anlamlı hareket, depremzede öğrencilerin karne sevincini daha özel kıldı. Öğrenciler, kendilerine yapılan bu güzel jest için teşekkürlerini iletti.

Muhtar Gurbet Çamoğlu, "Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerden gelerek aileleriyle Aydın'a yerleşen ve burada öğrenimlerine devam eden öğrenciler karnelerini aldı. Mimar Sinan Mahallesi Muhtarlığı olarak bu özel günde de öğrencilerimizi yalnız bırakmadık. Öğrencilerimizin mutluluğunu perçinlemek adına onlara karne hediyesi olarak bisiklet hediye ettik. Başta emeği geçen firmamıza, değerli okul yöneticisi ve öğretmenlerimize sonsuz teşekkür ederim" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER