© Baykuş Haber

Depremzede öğrencilere öğretmenler moral oldu

DEPREMZEDE ÖĞRENCİLERE NİZİP’TEN ÖNEMLİ DESTEK

Nizip ilçesinde gönüllü öğretmenler, depremzedeler için düzenledikleri iki farklı projede öğrencilere destek sağladı. Nizip Bedriye Pekmez Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Nizip İlçe Müzik Zümresi'nde yer alan gönüllü müzik öğretmenleri tarafından gerçekleştirilen "Oyuncak Kardeşliği" ve "Müzikle İyileşiyorum" projeleri, depremzedesi olan öğrencilere moral kaynağı oldu.

Projeler kapsamında İslahiye Şehit Ökkeş Kaya İlkokulu, Nurdağı İncirli İlkokulu, Türkoğlu Akçalı Şehit Piyade Üst Çavuş Ahmet Türdü İlkokulu ve Adıyaman Şehit Rıza Fırat İlkokulu ziyaret edildi. Gönüllü öğretmenler, depremzedesi öğrencilere kırtasiye malzemeleri ve oyuncaklar hediye etti. Öğrenciler, müzik eşliğinde eğlendi ve çeşitli oyunlar oynadı.

Bedriye Pekmez Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Mustafa Yavnık, 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin etkilediği öğrencilere destek olmak ve psikolojik destek sağlamak amacıyla bu projeyi başlattıklarını belirtti. Yavnık, projeye Gaziantep ve diğer illerden büyük destek geldiğini, yaklaşık bin öğrenciye ulaştıklarını ve 7 bin parça kırtasiye malzemesi ve oyuncak hediye ettiklerini açıkladı.

Ayrıca, Nizip Gücü Spor Kulübü Başkanı Murat Kekçe, İkinci Başkan Mustafa Kılıçaslan, Asbaşkan Aykut Cankesen ve Bahadır Göğüş tarafından depremzedesi öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Projeye destek veren herkese teşekkürlerini ileten Müdür Yavnık, projenin sadece ilçeyi değil, ülkenin dört bir yanındaki öğrencilere ulaştığını vurguladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER