© Baykuş Haber

Depremzedeler için söylediler

PROF. DR. NECMETTİN ERBAKAN KONGRE MERKEZİ’NDE SAMANDAĞ GÜLBAHAR HALK KOROSU KONSER VERDİ

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde, Samandağ Gülbahar Halk Korosu'nun düzenlediği duygusal bir konser gerçekleşti. Türkiye'yi derinden sarsan 6 Şubat Depremi sonrasında devlet ve halk dayanışmasıyla yaralar sarılmaya çalışılırken, Mamak'ta da anlamlı bir etkinlik düzenlendi.

Samandağ Gülbahar Halk Korosu, "Sesimizle Nefes Oluyoruz" mesajıyla bu özel konseri gerçekleştirdi. Depremzedeler yararına düzenlenen etkinlikte, başta Hatay olmak üzere yöreye özgü türküler seslendirildi. Gönül Beyaz şefliğinde seslendirilen eserler, müzikseverlerden büyük alkış aldı.

Koro ismini Samandağ Gülbahar Halk Korosu olarak değiştirme kararını, depremde kaybettikleri Gülbahar'a olan minnetleri ve saygıları nedeniyle aldıklarını ifade eden Koro Kurucusu ve Şefi Gönül Beyaz, aynı zamanda Mamak Belediyesi ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse'ye teşekkürlerini iletti. Depremin ardından Mamak ve Samandağ arasındaki dayanışmanın hala sürdüğünü ve bu durumdan gurur duyduklarını ifade etti.

Program, Mamak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Haydar Serdar Tuncer tarafından koroya çiçek takdimi ve teşekkürleri ile son buldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER