© Baykuş Haber

DEPSAŞ Enerji Mardin İl Müdürlüğü görevine Ürgüt atandı

DEPSAŞ ENERJİ MARDİN İL MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVİNE ŞİRKETİN DAHA ÖNCE FARKLI DEPARTMANLARINDA GÖREV YAPAN TECRÜBELİ İSİM YUNUS ÜRGÜT ATANDI.

DEPSAŞ Enerji Mardin İl Müdürlüğü görevine, şirketin farklı departmanlarında uzun yıllar görev yapmış deneyimli isimlerden Yunus Ürgüt atanarak yeni bir döneme adım attı.

DEPSAŞ Enerji Mardin İl Müdürlüğü görevini 2016 yılından bu yana başarıyla yürüten Turan Özdemir'in emekli olmasının ardından, bu önemli göreve Diyarbakır'da Müşteri Hizmetleri Yöneticisi olarak görev yapmış olan Yunus Ürgüt getirildi.

Görevine başladıktan hemen sonra Mardin'deki kamu kurumları ve ilçelere ziyaretlerde bulunan DEPSAŞ İl Müdürü Yunus Ürgüt, Mardin'in zengin tarih ve kültürüne olan bağlılığını dile getirdi. Ürgüt, şunları söyledi: "Mardin gibi tarihi ve kültürel bir zenginliğe sahip olan bu şehre hizmet etme fırsatını yakalamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bu vesileyle Genel Müdürümüz Murat Karagüzel ve DEPSAŞ ailesine teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Önceki dönemde bu görevi başarıyla yürüten Turan Özdemir'in bıraktığı yerden, müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için elinden gelenin en iyisini yapma kararlılığı ve sorumluluğu içerisindeyim."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER