© Baykuş Haber

DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü, Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonasından 16 madalya ile döndü

DEPSAŞ ENERJİ SPOR KULÜBÜNÜN MİLLİ SPORCULARI, MOLDOVA'DA GERÇEKLEŞTİRİLEN AVRUPA BİLEK GÜREŞİ ŞAMPİYONASINDAN, ÜSTÜN BAŞARI GÖSTEREREK 8’İ ALTIN 6’SI GÜMÜŞ VE 2’Sİ BRONZ OLMAK ÜZERE TOPLAM 16 MADALYA İLE ÜLKEYE DÖNDÜ. KULÜP, AĞUSTOS AYINDA KAZAKİSTAN’IN ALMATI ŞEHRİNDE GERÇEKLEŞTİRİLMESİ PLANLANAN DÜNYA BİLEK GÜREŞİ ŞAMPİYONASINA DA KATILACAK.

DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü, Moldova'da düzenlenen Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası'ndan 8 altın, 6 gümüş ve 2 bronz madalya ile dönerek büyük bir başarı elde etti. Toplam 16 madalya kazanan kulüp, başarılarına devam ederek Ağustos ayında Kazakistan'ın Almatı şehrinde yapılacak Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'na katılacak.

Turnuvada DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü sporcuları toplamda 16 madalya kazandı. Bu madalyalardan Gülendam Sarıbal 1 gümüş, Nisa Camadan 1 altın ve 2 gümüş, Abdulsamet Ocakoğlu 1 altın, Mehmet Dönmez 2 bronz, Fatih Kamuz 2 gümüş, Enes Talha Ay 1 altın ve 1 gümüş, Gökhan Seven 2 altın, Mustafa Dinleyici 1 altın ve Murat Çırık 2 altın ile ülkeye döndü. Ayrıca 5 paralimpik sporcusu toplamda 10 madalya kazanarak büyük bir başarı elde etti.

DEPSAŞ Enerji Genel Müdürü Murat Karagüzel, sporcuları ve antrenörleri başarılarından dolayı kutlayarak, Moldova'da ülkeyi gururla temsil ettikleri için tebrik etti. Ayrıca sporun desteklenmesi ve yaygınlaştırılması için çalışmalarının hızlandırılacağını belirtti.

DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü Başantrenörü Mehmet İpek, sporcuların çalışkanlığı ve yetenekleri sayesinde bu başarıyı elde ettiklerini ifade ederek, önümüzdeki hedeflerinin Kazakistan'da düzenlenecek Dünya Şampiyonası olduğunu söyledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER