© Baykuş Haber

Dere yatağından yaralı kurtarma operasyonu

ANTALYA’NIN KONYAALTI İLÇESİNDE SÜRÜCÜSÜNÜN DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİĞİ OTOMOBİL, DERE YATAĞINA UÇTU. TERS DÖNEN OTOMOBİLDEN YARALI KURTARILAN SÜRÜCÜ, İTFAİYE VE SAĞLIK EKİPLERİNİN ÇALIŞMASIYLA AMBULANSA ALINDI.

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde, sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybettiği bir otomobilin dere yatağına uçtuğu bir kaza meydana geldi. Olay yerine hızla müdahale edildi ve yaralı sürücü kurtarıldı.

Kaza, Geyikbayırı Mahallesi'nde bulunan 3826 Sokak üzerinde öğle saatlerinde meydana geldi. 69 yaşındaki sürücü Önal Önder, 07 EAK 18 plakalı otomobiliyle kent merkezine doğru seyir halindeyken, yokuş aşağı inerken virajda karşısına çıkan bir başka araç nedeniyle direksiyon kontrolünü kaybetti ve otomobil dere yatağına uçtu. Kazayı görenler hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ters dönen otomobilden, çevredeki vatandaşlar tarafından sürücü Önder kurtarıldı. Sürücü Önder, güvenli bir yere alındı ve boyunluk takıldı. Sağlık ekibi, ilk yardım müdahalesini yaptıktan sonra yaralı sürücüyü kaşık sedyeye aldı.

Ardından, ekipler el birliğiyle sedyeyi yaklaşık 10 metrelik vadiden çıkardılar. Yaralı sürücü Önder, yakındaki özel bir hastaneye nakledildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER