© Baykuş Haber

Derin dondurucuda cesedi bulunan bebeğin ölümüyle iligili kan donduran ifadeler

Gaziantep'te, darp edilerek öldürüldüğü tespit edilen ve cesedi derin dondurucuda bulunan 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay'ın katil zanlıları, ilk defa SEGBİS ile hakim karşısına çıktı. Mahkeme, sanıkların tutukluluk halinin devamına karar verdi ve duruşmayı 19 Eylül'e erteledi.

M.İ. adındaki bir televizyon programına Gaziantep'ten katılan kişi, kayıp 2 çocuğu için yardım istedi. Bu yardım talebi, Gaziantep polisinin harekete geçmesine yol açtı ve kayıp 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay'ın cesedi bir iş yerinin derin dondurucusunda bulundu.

Olaya ilişkin davada, tutuklu sanıklar Mehmet Aksu ve Muhabbet Toz ilk defa Gaziantep 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde SEGBİS ile duruşmaya katıldılar. Duruşma salonunda anne Melisa Erbay, baba Abdurrahman Erbay, avukatlar ve diğer yakınları bulunuyordu.

Sanıkların ifadelerine göre, Lina Nazlı hasta olduğu için anne Melisa Erbay'ın şiddet uyguladığı, çocuğun düştüğü ve bayıldığı anlar yaşandı. Ancak olayın sonrasında çocuğun cesedi buzdolabına konuldu. Sanıklar, çocuğun sağlığını tehlikede gördüklerini iddia ettiler.

Anne Melisa Erbay ise tehdit edilerek fuhuşa zorlandığını, çocuklarını görmek istediğinde para verip göstermediklerini ve cinsel gücü artıran haplar verildiğini ileri sürdü.

Davanın ilerleyen süreci ve mahkeme kararları merakla bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER