© Baykuş Haber

Derin dondurucudaki cesetlerin kimlikleri belli oldu

İZMİR'İN BAYRAKLI İLÇESİNDE BİR EVDE CESETLERİ PARÇALARA AYRILMIŞ VAZİYETTE DERİN DONDURUCUDA BULUNAN 3'Ü KADIN 4 TÜRKMENİSTAN UYRUKLU KİŞİNİN CİNAYET ZANLISINI YAKALAMAK İÇİN İZMİR EMNİYETİ TARAFINDAN ÖZEL EKİP OLUŞTURULDU. AYRICA DEHŞET EVİNDE BULUNAN PARÇALANMIŞ CESETLERİN İSE KİMLİKLERİNİN BELLİ OLDUĞU ÖĞRENİLDİ.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde bir evde, derin dondurucuda parçalanmış halde bulunan 3 kadın ve 1 erkek cesedinin cinayet zanlısını yakalamak amacıyla İzmir Emniyeti tarafından özel bir ekip oluşturuldu. Ayrıca, parçalanmış cesetlerin kimliklerinin belli olduğu öğrenildi.

Olay, Adalet Mahallesi'nde bulunan iki katlı bir evde dün saat 12.30 sularında meydana geldi. Evde yaşayan 4 Türkmenistan uyruklu kişiden haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi. Polis ekipleri evde yaptıkları incelemede, derin dondurucuda parçalanmış halde 4 kişiye ait ceset buldu. Cesetler, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Parçalanmış cesetlerin, Türkmenistan uyruklu Gulkamar Hanymova, kızları Leyla Geldiyazova ve Laçin Geldiyazova ile Ruslan Kerimov'a ait olduğu tespit edildi. Cesetlerin parçalanmış olduğu ve kimliklerinin DNA testi sonucu belirleneceği ifade edildi.

İzmir Emniyeti, olayla ilgili Türkmenistan uyruklu olduğu öne sürülen katil zanlısını yakalamak için özel bir ekip kurdu. Katilin yakalanması için çalışmaların sürdüğü, Türkmenistan uyruklu ölen kişilerin haftada bir gün öldürüldükleri bu evde kaldıkları, diğer zamanlarda başka evlerde çalıştıkları belirtildi.

Soruşturma ise devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER