© Baykuş Haber

Derin donduruculu dehşetin zanlısı tutuklandı

İZMİR'İN BAYRAKLI İLÇESİNDE TÜRKMENİSTAN UYRUKLU 3'Ü KADIN 4 KİŞİYİ ÖLDÜREN CİNAYET ZANLISI SAPARMURAD HALLYEV, EMNİYETTEKİ İŞLEMLERİNİN ARDINDAN SEVK EDİLDİĞİ MAHKEMECE TUTUKLANDI.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde Türkmenistan uyruklu 3'ü kadın 4 kişinin ölümüne neden olan cinayet zanlısı Saparmurad Hallyev, emniyetteki işlemler sonrasında mahkeme tarafından tutuklandı. Hallyev'e yardım ve yataklık suçlamasıyla gözaltına alınan 3 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bayraklı'daki bir evde geçtiğimiz pazar günü bulunan cesetler, Türkmenistan uyruklu Gulkamar Hanymova, kızları Leyla Geldiyazova ve Laçin Geldiyazova ile Ruslan Kerimov'a aitti ve cesetler parçalanmış bir şekilde derin dondurucuda bulunmuştu. Cinayetlerin ardından İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, katil zanlısı Saparmurad Hallyev'i Çeşme'de yakalamıştı.

Cinayet zanlısı Saparmurad Hallyev, mahkeme tarafından tutuklanırken diğer şüpheliler, Haliyev ile birlikte adliyeye sevk edildi ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER