© Baykuş Haber

Derincede tekvando şöleni

DERİNCESPOR KULÜBÜ’NDE TEKVANDO EĞİTİMLERİNE KATILAN SPORCULAR İÇİN KUŞAK SINAVI DÜZENLENDİ. DERİNCE KAPALI SPOR SALONU’NDA GERÇEKLEŞTİRİLEN KUŞAK SINAVINDA 525 SPORCU BİR ÜST KUŞAĞA TERFİ ETMENİN MUTLULUĞUNU YAŞADI.

Derincespor Kulübü, tekvando eğitimlerine katılan sporcular için düzenlenen kuşak sınavıyla 525 sporcusunu bir üst kuşağa taşıdı. Derince Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşen sınav, öğrenciler ve aileleri için büyük bir mutluluğa sahne oldu.

Tekvando eğitimlerini Tuncay Karak'ın antrenörlüğünde sürdüren sporcular, Dumlupınar Spor Merkezi, Sırrıpaşa Gençlik ve Spor Merkezi, Şehit Er Emre Kaan Arlı Çok Amaçlı Spor Salonu, Şehit Osmangazi Çetingöz Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Çınarlı Ortaokulu'nda haftanın 7 günü boyunca çalışmalarını sürdürdüler. Bu yoğun çaba sonucunda 6-16 yaş arasındaki sporcular, kuşak sınavına katılarak bir üst kuşağa terfi etme hakkını kazandılar.

Derince Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşen sınavda sporcular ter dökerken, aileler de çocuklarının heyecanını ve başarılarını coşkuyla takip ettiler. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, Derince Belediyesi Meclis Üyeleri Kenan Yalçın ve Mustafa Morgül de kuşak sınavını izleyerek sporcuları tebrik ettiler.

Başkan Zeki Aygün, sporcuları ve onları yetiştiren aileleri kutlayarak, "Derincespor Kulübümüz bünyesindeki tekvando eğitimlerine katılan sporcularımızın kuşak terfi sınavını takip ettik. Yeni kuşaklarını takdim ettiğimiz kıymetli evlatlarımızı, onları yetiştiren ailelerini ve antrenörlerimizi gönülden kutluyorum" şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER