© Baykuş Haber

Dev korodan İstanbul, İzmir ve Denizli şarkıları

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KONSERVATUARI TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU, İSTANBUL, İZMİR VE DENİZLİ ŞARKILARININ SESLENDİRİLDİĞİ BİR KONSER DÜZENLEDİ. 100 KİŞİLİK TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU’NUN SESLENDİRDİĞİ BİRBİRİNDEN GÜZEL ESERLER BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu, özel bir konserle İstanbul, İzmir ve Denizli şarkılarını seslendirdi. Türk Sanat Müziği Korosu, 100 üyeden oluşan büyük bir grupla sahneye çıktı ve seçkin eserleri muhteşem bir şekilde seslendirdi. Konser, Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonu'nda gerçekleşti ve bu özel geceye Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serhat Akbulut, davetliler ve birçok vatandaş katıldı.

Konservatuarın Türk Sanat Müziği Korosu, 100 yetenekli sanatçıdan oluşuyordu ve bu muhteşem geceyi Ahmet Nuri Çağdaş yönetti. İstanbul, İzmir ve Denizli şarkılarının duygusal yorumları, izleyiciler tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Konserdeki koro ve solo performanslar, seyircilerden büyük alkış aldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Akbulut, konserde sahne alan sanatçılara ve etkinliği onurlandıran davetlilere teşekkürlerini iletti. Akbulut, gecenin sonunda, Koro Şefi Çağdaş'a Denizli Horozu motifli özel bir hediye sundu, böylece bu özel etkinlik unutulmaz anılardan biri olarak tarihe geçti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER