© Baykuş Haber

Devler Liginde kalıcı olmak için bir oyun planımız var

MARTI’NIN KURUCUSU VE CEO’SU ALPER ÖKTEM

Martı'nın kurucusu ve CEO'su Alper Öktem, şirketin halka açılma öncesi çalışanlarına yönelik bir mesaj yayınladı. Öktem, "Devler Liginde bizi büyük fırsatlar ve çetin zorluklar bekliyor" dedi.

Sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, Martı'nın New York Borsası'na doğrudan kote olan ilk Türk şirketi olacağını vurgulayan Öktem, çalışanlarına hitaben şunları söyledi:

"Martı çalışanlarına halka açılmadan önceki mesajım: Devler Liginde bizi büyük fırsatlar ve çetin zorluklar bekliyor. Uzun bir mücadeleye başladık ve kalıcı olmak için bir oyun planımız var. Borsaya yeni kote olan bir şirketin hisse performansında volatilite olağan bir seyir olacaktır. Ancak bizim için önemli olan, iş planımız ve uzun vadeli başarımıza inanan Amerikalı kurumsal yatırımcılardan milyarlarca liralık yeni finansmana ulaşmış olmamızdır."

Öktem, işlerini daha iyi yapmayı ve değer yaratmayı amaçladıklarını belirtti ve "Orta vadede çok daha farklı bir noktada olacağımızı göreceksiniz" dedi.

Ayrıca, Martı'nın New York Borsası'nda açılış gongunu çalacağı 13 Temmuz 2023'ün, tüm Martı çalışanlarının hafızasında tarihi bir gün olarak kalacağını vurguladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER