© Baykuş Haber

Devletten sıcak yuva

ORTACA KAYMAKAMI MERAL UÇAR, DAHA ÖNCE YAPTIĞI HANE ZİYARETLERİ SIRASINDA MERGENLİ MAHALLESİNDE YIKILMAK ÜZERE OLAN ESKİ EVDE YALNIZ YAŞAYAN DUDU GÖKÇE’NİN EVİNİN OTURULAMAZ DURUMDA OLDUĞUNU TESPİT ETTİ.

Ortaca Kaymakamı Meral Uçar, daha önce gerçekleştirdiği hane ziyaretleri sırasında Mergenli Mahallesi'nde yaşayan ve yıkılmak üzere olan eski bir evde tek başına yaşam mücadelesi veren Dudu Gökçe'nin yaşam koşullarının çok zor olduğunu tespit etti. Kaymakam Uçar ve Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Dudu Gökçe'nin durumuna çözüm bulmak için harekete geçti. Ortaklaşa bir çaba ile Kaymakamlık ve Belediye imkanları kullanılarak Dudu Gökçe'ye yeni bir konteyner ev inşa edildi. Ayrıca evin içi, tüm gerekli eşyalarla donatılarak teslim edildi.

Kaymakam Meral Uçar ve Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Dudu Gökçe'yi yeni evinde ziyaret etti. Dudu Gökçe'ye, yeni yaşamında sağlık ve mutluluklar dileyen Uçar ve Uzundemir, onun artık daha güvenli ve sağlıklı bir ortamda yaşayabilmesi için ellerinden gelen desteği sağladıklarını ifade etti.

Dudu Gökçe, yardım elini uzatan Kaymakam Meral Uçar ve Belediye Başkanı Alim Uzundemir'e duacı olarak teşekkür etti ve artık daha iyi ve güvenli bir yaşam sürdürebileceği yeni evinde mutlu olduğunu belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER