© Baykuş Haber

Devrilen tır İstanbul-Edirne Otobanını kapattı

KIRKLARELİ’NİN LÜLEBURGAZ İLÇESİ İSTANBUL-EDİRNE TEM OTOYOLU’NDA, KARAYOLLARINA AİT ARACA ÇARPAN LASTİK YÜKLÜ TIRIN DEVRİLMESİ SONUCU OTOBAN TEK YÖNLÜ OLARAK KAPANDI.

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesi, İstanbul-Edirne TEM Otoyolu'nda meydana gelen kazada, lastik yüklü bir tırın Karayolları'na ait araca çarpması sonucu otoban tek yönlü olarak kapatıldı. Kazanın yaşandığı bölge, Kırıkköy ve Hamitabat köyleri yakınlarında Edirne istikametinde gerçekleşti. Ayhan Ünlü yönetimindeki 35 APZ 843 plakalı lastik yüklü tır, kısa bir dikkatsizlik sonucu yol kenarında çalışma yapan Karayolları ekiplerine ait araca hafifçe çarptı ve ardından devrildi. Karayolları aracında sadece hafif hasar oluşurken, tır devrilerek otoyolu kapatmış ve içindeki lastikler yola dağılmıştı.

Kazanın hemen ardından, TEM Otoyolu İstanbul-Edirne istikameti trafiğe kapatıldı. Lüleburgaz İtfaiye ekipleri kaza yerine intikal ederek herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için önlem aldılar. Karayolları ekipleri, yol temizliği ve düzenlemesi yaptıktan sonra ulaşım, emniyet şeridi üzerinden kontrollü bir şekilde sağlandı.

Kaza yerine çağrılan kurtarıcının tırı kaldırmasıyla birlikte, TEM Otoyolu Edirne istikameti yaklaşık iki saat sonra tamamen açıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER